Klacht: Kliko niet gereinigd

op 20 juni 2017 over Cleanprofs in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn kliko is niet gereinigd. Ik heb ze gemaild en bericht op facebook geplaatst, geen bericht terug gehad. Ik heb ze opgebeld, dan krijg je antwoord dat ik gelijk de volgende dag moest bellen anders kunnen ze er niks aan doen. De reden dat het niet schoongemaakt is, omdat het niet leeg was. Mijn kliko was geleegd die dag en toen ik het in de avond ging ophalen was het gewoon leeg. Dus waarom het niet schoon gemaakt is snap ik niet.

Gewenste Oplossing:

Als ze komen reinigen binnen een week of als ze geen geld innen voor de niet geleverde dienst.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Cleanprofs over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Cleanprofs in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Birnur Akhan-Arslan