Klacht: Kleding na wassen ondraagbaar

op 09 oktober 2017 over Sans-online.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al langere tijd koop ik regelmatig kleding bij sans-online.nl. Tot nu toe is dat altijd goed bevallen en werden dingen goed opgelost.

Onlangs heb ik 2 (dezelfde) jurkjes besteld van vila. In eerste instantie leken ze goed. Echter na 1x wassen (met zorg) was de stof zo gekrompen dat de jurkjes niet meer goed pasten- ze waren noet draagbaar meer. Ik heb dit via de mail gemeld bij sans-online. Ik moest een foto maken en de klacht zou on behandeling worden genomen. Al snel kreeg ik echter de reactie dat er niets met mijn klacht zou worden gedaan. Dit terwijl ik met 2 onbruikbare jurkjes zit van €50,-
Nogmaals heb ik geprobeerd om er gezamenlijk uit te komen- maar er was geen mogelijkheid om tot dialoog te komen. Omdat ik dit zeer klant onvriendelijk vind, terwijl ik al tijden veel geld bij deze web winkel uitgeef- wil ik mijn klacht hier openbaar melden

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik de jurkjes kan terug sturen en gecompenseerd word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Sans-online.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door IvanLeeuwen