Klacht: klachten over schoonmaker van Fit For Free

op 23 februari 2018 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 11 januari 2018 ben ik naar Fit For Free aan de Valkenburgerstraat in Amsterdam gegaan om gebruik te maken van de sauna omdat ik spierpijn had. Om 22.15 uur deed de schoonmaker de deur van de sauna open en zei hij dat ik weg moest gaan omdat de sauna om 22.15 uur sluit. Dit klopt niet, omdat de sauna pas om 22.55 uur sluit, althans zo is het bij Fit For Free aan de Lijnbaansgracht in Amsterdam, waar ik doorgaans naartoe ga.

Ik ging me toen omkleden en wat bleek? De schoonmaker had de gehele vloer van de kleedkamer al gedweild. De vloer was nat, rook naar chloor en was redelijk glad. De schoonmaker had dus naast chloor ook nog een ander schoonmaakmiddel gebruikt. Nota bene: bij de douches hangt een briefje dat je je bij de douches moet afdrogen zodat de vloer in de kleedkamer niet nat wordt! Het spreekt voor zich dat de schoonmaker de vloer pas moet gaan dweilen om 23.00 uur als iedereen weg is en niet al om 22.15 uur. Graag wijs ik Fit For Free erop dat als iemand door de gladde vloer uitglijdt en gewond raakt, Fit For Free volledig aansprakelijk is. Onnodig te zeggen dat de schade aanzienlijk kan zijn, als iemand ongelukkig ten val komt. Ik vermoed dat de schoonmaker graag vroeg naar huis wilde, maar met chloor werken en een middel dat een gladde vloer veroorzaakt, moet hij pas doen als de klanten weg zijn.

’s Avonds 11 januari 2018 heb ik bovenstaande klachten over de schoonmaker gemaild naar Fit For Free. Pas op 2 februari kreeg ik een kort e-mailtje terug. Mijn klachten waren doorgestuurd naar de manager van Fit For Free aan de Valkenburgerstraat in Amsterdam en deze zou zo spoedig mogelijk reageren. Tot op vandaag heb ik van deze manager niets vernomen.

Gewenste Oplossing:

Er moeten passende maatregelen genomen worden tegen de schoonmaker vanwege zijn onbehoorlijk en onverantwoordelijk gedrag. Verder dient Fit For Free sneller en adequater te reageren op klachten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar fit for free over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Deze klacht is zojuist door fit for free in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - We hebben bericht ontvangen dat fit for free een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

fit for free

Heeft op 23 februari 2018 om 12:01 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hoi Robert. Bedankt voor je uitgebreide verhaal. Goed dat je een melding hebt gemaakt van de situatie. We hopen dat je in de tussentijd antwoord hebt gehad van de clubmanager van Fit For Free aan de Valkenburgerstraat in Amsterdam? Laat het ons weten. Aangezien het een club kwestie betreft gaan we ervan uit dat deze melding serieus wordt genomen en goed wordt opgepakt. Als je verder nog vragen hebt, horen we het graag.

Heeft op 27 februari 2018 om 16:58 geantwoord

Dag Fit For Free,
Ver beneden de maat! Zo typeer ik uw reactie op mijn klachten. U biedt geen enkele oplossing!! Als u de moeite had genomen om even contact op te nemen met de clubmanager, had u geweten dat hij of zij helemaal niets van zich heeft laten horen. Geen ontvangstbevestiging, geen excuses, geen fraai boeket bloemen en geen passende maatregelen tegen de betreffende schoonmaker zodat hij niet nog eens een klant op een buitengewoon botte wijze uit de sauna jaagt en niet nog eens onverantwoordelijk gedrag vertoont. Inmiddels dient u ook passende maatregelen te nemen tegen de betreffende clubmanager. Als u niets zinvols te melden hebt, kunt u maar beter uw mond houden. Op een volstrekt nietszeggend zwamverhaal zit ik echt niet te wachten. Maar ik begrijp uw strategie: even een paar holle zinnen uitkramen zodat u het label “opgelost” krijgt, terwijl u – zoals gezegd – helemaal niets oplost. U dient zich diep te schamen hoe u een klant durft te bejegenen.
Met vriendelijke groet,
De klant is koning

Alle klachten die gemeld zijn door De klant is koning