Klacht: Klachtafhandeling

op 20 februari 2018 over Woonsquare in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs hebben wij melding gemaakt dat we niet tevreden zijn over onze aankoop van de hoekbank. Het hoekgedeelte zakte gelijk na enkele weken al in en is toen kosteloos hersteld door jullie. Échter hij zakt weer helemaal in op dezelfde plek alleen maken we de melding nu net na het jaar.
De volgende klachten hebben we te melden:
Hoekgedeelte zakt in
Naden scheuren in het hoekgedeelte zowel boven als onder
De armleuning kan niet meer omhoog
Hij kraakt en je voelt de veren zitten
Stof is niet goed genaaid, plooit helemaal
Deze bovenstaande klachten zijn echter bevestigd door iemand van jullie die is langsgeweest. Hij melde zelf en dat zijn zijn eigen woorden. Jullie bank mankeert teveel en kost er een bank bij. Beter zou zijn dat jullie een nieuwe bank vergoed krijgen.
Echter nu schetst onze verbazing bij de brief die op de mat lag dat de servicespecialist alleen gemeld over de naden en kraken vd bank.
Dat alleen kan worden hersteld door jullie.
Dit voelt zo oneerlijk!! De bank heeft meerdere mankementen en zullen ook opgelost moeten worden. De bank is net een jaar oud, wordt normaal gebruikt. We hebben geen kleine kinderen thuis waardoor hij achteruit kan gaan.

Gewenste Oplossing:

Graag een passende oplossing voor bovenstaande problemen. We zien graag dat alle bovengenoemde mankementen worden hersteld. Of dat we voor het bedrag wat de bank gekost heeft een andere mogen uitzoeken en meerkosten zelf betalen.
Anders zou ik graag zien dat de bank nogmaals wordt bekeken zodat er een juiste lijst richting jullie kant uitgaat met de mankementen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Woonsquare over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Woonsquare in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Teus en Lumme