Klacht: klacht zoals bekend bij PLUS onder kenmerk 230522737-7‏

op 08 juli 2012 over Plus in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 20 mei heb ik een klacht ingediend betreffende het inkt /kleurstof lekken van de verpakking van de PLUS aardappelpartjes. Tevens heb ik duidelijke foto’s en inmiddels ook een offerte voor vervanging van mijn sterk verkleurde aanrechtb;ad op verzoek toegezonden. Na de toezegging VOOR 15 juni een oplossing te hebben ontvangen zonder gevolg is nu mijn geduld op. Het bedrijf blijft mij (middels een zeer vriendelijke medewerkster) vragen geduld te hebben daar men contact moet hebben met de leverancier.

Gewenste Oplossing:

Een snel en duidelijk bericht over een eventuele vergoeding van de schade opgelopen door normaal gebruik van de verpakking van een PLUS huismerk artikel.

Alle klachten die gemeld zijn door Sabevers