Klacht: Klacht word ten onrecht afgesloten bij oxxio

Archive op 25 maart 2009 over Oxxio in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo

Ik ben sinds medio 2006 klant bij oxxio.Ik ben een paar mnd achter gekomen met betalen dit loopt nu bij interum justitia incasso deze hebben mij vertelt dat ik nog 99,oo moet betalen en dat dan alles is voldaan.
Nu krijg ik van oxxio vrijdag een brief dat ik woensdag word afgesloten omdat ik 561,82 moet betalen terwijl ik alles heb voldaan. Aangezien je op zoon korte termijn geen andere leverancier hebt zit ik morgen dus zonder stroom.Ik heb ze meerdere malen gebeld en er is niks te regelen.Het klopt gewoon niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Oxxio een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Archive