Klacht: Klacht werkwijze Solmar Tours

op 17 augustus 2016 over Solmar Tours in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via de website van Solmar tours heb ik een reis geboek naar Spanje. Vervolgens hoor ik van Solmar Tours dat dit niet kan waarna men mij alternatieven reizen bied die maar liefst 900,- euro duurder zijn. Voorgaand is telefonisch aangegeven dat de accomodaties niet het probleem zijn maar dat de bussen vol zitten. Nu regel ik zelf vervoer en blijkt er nog steeds niets mogelijk. De site van Solmar en de telefonische informatie is misleidend.

Gewenste Oplossing:

Solmar zou ten eerste niet via de site reizen moeten bieden die helemaal niet kunnen. En als ze dan zelf met alternatieven komen zouden deze niet meer dan max. 150,- mogen afwijken op de eerdere boeking.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Solmar Tours over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Ramon Schuiring