Klacht: Klacht Vesting Finance Focum Finance BV

op 11 maart 2020 over Vesting Finance in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een brief van een incassobureau ontvangen, terwijl ik bij het bedrijf Focum Finance helemaal geen schuld heb uitstaan, ben helemaal niet bekend met dit bedrijf. Ik heb het vermoeden dat dit een phisingbrief is, ik heb nl gegoogeld en zie deze 2 bedrijven op hetzelfde adres ingeschreven staan!!!!

Gewenste Oplossing:

Dat dit wordt opgelost en ik geen brieven meer krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Vesting Finance over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Vesting Finance in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door CorinavanAmstel