Klacht: Klacht Oxxio eindafrekening

op 17 december 2008 over Oxxio in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag werd ik geconfronteerd met een eindafrekening van Oxxio. Dit betrof een bedrag van € 2282,65. Aangezien ik per 17 maart 2008 ben overgestapt naar Energie Direct leek mij deze gas nota erg hoog. Uiteraard gelijk met Oxxio gebeld. Blijkt dat dit een afrekening is met als startdatum 01-04-2006! Doodleuk werd mij verteld dat ik nog nooit een jaaropgave gehad had. Mijn vraag aan u is, kan dit zo maar??? Als dit zo is dan zijn de maandelijkse afschrijving altijd te laag geweest en had ik deze bedragen jaarlijks kunnen aanpassen. Oxxio heeft wel excusses aangeboden maar ik zit met het probleem dat ik ineens een paar duizend euro moet betalen. Kunt u mij verder helpen?

Met vriendelijke groet,

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Oxxio een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Archive