Klacht: klacht over voedsel dat niet in orde was

op 27 oktober 2011 over KLM in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens de vlucht kl791 op vrijdag 7 oktober j.l.
De maaltijdf die ik koos was vis, daarbij zat een bakje salade en een toetje. hiervan stond het cellofaan bol.
Ik dacht eerst dat dit kwam door de opewaarming van de warme maaltijd…Gaandeweg de vlucht, begonnen mijn darmen op te spelen en kreeg ik diarree. Ik wist dat ik het risico zou kunnen lopen om in Brazilie ziek te worden van het eten, maar ik werd al ziek in het vliegtuig.
De darmproblemen hebben zeker 5 dagen in beslag genomen.
Wat eventuele gevolgen zijn weet ik nog niet. Heb binnekort een gesprek met de arts i.v.m. de resultaten van een test. Van het betreffende gerecht heb ik een foto. Deze kan ik altijd naar u toemailen mocth dit nodig zijn.
Met vriendelijke groet

Peter Luijckx

Gewenste Oplossing:

Ik wacht de resultaten van een test af door een consutl / test door mijn arts.

Alle klachten die gemeld zijn door p.luijckx 52