Klacht: Klacht over Eindafrekening Oxio

op 22 november 2008 over Oxxio in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Per 1 febr 2007 gas-en electr.contract Oxio opgezegd. VanElectr. een eindafrekening gehad. Krijg nog 291,05 terug.Van gas nooit iets gehoord, men ging door met maand. afschr. Ik heb tig keer verzocht om een eindafrek.Ik heb in totaal 20 brieven verstuurd aan Oxio en aan incassobureau. Wil betalen maar heb geen eindaferek. Heeft me 26 uur werk gekost en 65 euro portok.Sinds juni niks gehoord.Krijg NU een eindafre over 2006! Kan dit zo maar? Dit had toch ruim anderhalf jaar geleden ook gekund, dat had me een hoop tijd en stress gescheeld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Oxxio een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Archive