Klacht: Klacht over bezorger van Rijnsburg, Karim El Ouhabi.

op 30 augustus 2016 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Post.Nl

Ik wil heel graag een klacht indienen tegen een bezorger van Post.nl.
Zijn naam is Karim El Ouhabi en is werkzaam in gemeente katwijk, Rijnsburg..

Ongeveer 2 jaar lang bezorgd hij pakketten in mijn wijk, dit ging eigenlijk altijd heel erg vriendelijk en vond het een aardige jongen.. Ik ben een alleenstaande moeder van 2 kinderen (mijn man is eind januari 2016 helaas overleden) .. Op 1 juli kwam Karim een pakket brengen. Hij was wel vaker in voor een praatje, maar dit keer zaten er wat persoonlijke vragen bij.. Of ik wel of geen man had, ect. Ik vertelde hem het droevige verhaal dat mijn man en de vader van mijn kindjes overleden is.. Het leek hem te raken, hij gaf mijn meteen zijn telefoon nummer en zei erbij dat ie voor mij en de kinderen altijd klaar zou staan, mocht ik iets nodig hebben of vervoer nodig hebben ect. Verder had ie er geen bedoelingen bij, zei hij… Ik appte hem vrijwel meteen mijn nummer door… ik werd overspoeld met hele lieve berichten, dat ie mij al zolang leuk vond, van me hield (dat herhaalde ie wel 100 keer) ect. Ik wist helemaal niet wat ik hiermee aanmoest, voelde me gevleid.

Ik had een profielfoto van mijn man met onze zoon, dit raakte Karim zo erg, dat hij mij huilend opbelde, hij vond het zo erg voor mij en voor mijn man dat dit gebeurd was… ik stond perplex, wist niet zo goed wat ik ervan moest denken,…. zo gingen er wat dagen voorbij.. hij gaf me onwijs veel aandacht en ‘ Liefde ‘ … ik stond er alleen voor met 2 kinderen, een moeilijke tijd en de mensen om mij heen zagen het allemaal en waren eigenlijk heel erg blij voor mij… ‘ Het is zo een leuke jongen, ga ervoor!’ zeiden zij….
En dat deed ik… ik gaf het een kans. Hij kwam over de vloer en al snel eistte die zich op in mijn huis bij mijn 2 kinderen, kwam bazig over en meneer El Ouhabi moest vooral rust hebben.. Al heel snel kregen we ruzie.. ik werd helemaal verrot gescholden op de app.. ik heb daar nog enigzins bewijs van bewaard.. Hij heeft, zoals hij zegt, meerdere vrouwen (klanten van Post.nl) in Rijnsburg rondlopen en ik was maar een verlangen voor hem.. In zijn woorden vooral maar ‘Een neukertje’ Omdat ik hem had verteld dat mijn broertje (met geestelijke beperkingen en ook een klant van Post.nl) een aardig zakcentje heeft en goed kan sparen, is hij achter mijn rug om, naar mijn broertje toe gegaan en heeft van hem 500euro ‘geleend’ … 100 euro moest er over gemaakt worden naar een incasso bureau (bewijs staat in het overzicht van mijn broertje zijn internet bankieren) … toen ik zei tegen mijn broertje dat Karim en ik ruzie hadden, kwam dat opeens ter sprake, ”Maar Karim heeft 500 euro bij mij geleend” … ik wist niet wat ik hoorde!! Nu zegt hij (Karim) dat mijn broertje helemaal niks terug krijgt en dat ik al dat geld op heb gemaakt en dat Karim nog zogenaamd 1000e euro’s aan mij uit gegeven heeft….

De reden dat Karim en ik ruzie kregen, was omdat hij afgelopen zondag middag rond 13 uur mijn dochter van 3 jaar heeft geslagen. Ik kreeg rond 12.30 uur bezoek van mijn vriendin, Renate Pschier, en zij heeft ook een dochter… Op spelende wijze vlogen zij de slaapkamer in, waar karim nog lag te slapen… En dus daarom kreeg mijn dochter deze klap.. Ik vind dit niet kunnen!! Hij had zich nooit mogen mengen in mijn prive leven..

Ook drinkt en blowt hij zich eigen een slag in de ronte in de werkbus.. Zijn baas Melvin heeft hem hier al een keer op aangesproken (hoorde ik van Melvin zelf ) ik heb het met mijn eigen ogen allemaal gezien en dit tegen Melvin gezegd.. maar er wordt helemaal niks aan gedaan.. Karim El Ouhabi rijdt in een wijk waar veel kinderen spelen, als er wat gebeurd omdat hij onder invloed is, kan het erg fout aflopen…

Nu rijdt karim soms een paar keer op en neer in mijn straat.. dit komt erg bedreigend over… Ook praat Karim slecht over mij tegen bepaalde buren, ik moet elke dag door deze wijk heen en dit deed ik met opgeheven hoofd.. U snapt nu natuurlijk wel dat ik nu met schaamte door de wijk heen loop.. Hij zegt tegen hen dat ik stink en dat mijn huis 1 en al bacteriën is, enz enz… ik heb hiervoor bewijs en eventueel getuigen..

Ik loop misschien een beetje door elkaar heen met dit verhaal.. misschien zou u mij telefonisch willen benaderen. Ik heb dit in eerste instantie geprobeerd op te lossen met zijn baas, Melvin. maar ik heb het gevoel dat ik niet serieus geworden wordt..

Ook wil ik zeggen dat Karim er inderdaad meerdere vrouwen heeft in Rijnsburg, zijn werkgebied.. Hij heeft al een ex vriendin in de Burgemeeste Meijboomstraat en toen we net 1 dag uit elkaar waren, kwam hij express een paar keer bij mij langrijden met een turks meisje dat ook een straat hier verderop woont…. Heb ook bewijzen dat hij dit allemaal zelf zegt..

Gewenste Oplossing:

Ik zal tevreden zijn als Karim El Ouhabi, geen nieuwe slachtoffers meer kan maken en geen misbruik meer kan maken van de klanten van Post.NL.... Ik zeg niet dat hij helemaal zijn baan hoeft te verliezen, maar in elk geval geen straat werk meer, omdat hier teveel risico aan zit.. voor de vrouwen maar ook voor de kinderen die in de wijk spelen, ivm met zijn drank en drugs gebruik.

IK zou graag bewijzen willen sturen zoals app gesprekken enz, maar dit lukt helaar niet hier onderin.. als ik hiervoor een email adress zou mogen krijgen, hoor ik deze graag..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 30 augustus 2016 om 14:09 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw van Beelen,

Uit uw bericht begrijp ik dat u een behoorlijke geschiedenis heeft met 1 van onze bezorgers. Ik kan me goed voorstellen dat dit een erg vervelende en frustrerende situatie voor u heeft opgeleverd. Ik bied u hiervoor mijn oprechte excuses aan!

Ik heb zojuist uw bericht doorgegeven aan de leidinggevende van de bezorger. Dit zal met hem worden besproken en er zal een passende oplossing worden gevonden. U zult hier verder geen terugkoppeling op ontvangen.

Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u in de toekomst vragen of klachten hebben over de dienstverlening van PostNL, dan kunt u contact opnemen via postnl.nl/klantenservice.

Met vriendelijke groet,

PostNL

Alle klachten die gemeld zijn door Lisa van Beele