Klacht: Klacht over bankstel woonsquare klacht over medewerker winkel woonsquare Oss

op 17 mei 2016 over Woonsquare in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een klacht over het bankstel wat wij eind februari 2016 gekocht hebben bij woon square te Oss. de bank heeft nu al kale plekken en de haren van de stof staan ophoog pluist heel erg. dit kan niet binnen 8 weken het is tenslotte stofgroep 4 de duurste stofgroep die je kan krijgen.

17-05-2016

persoonlijk naar de winkel is Oss gereden

bij binnenkomst tegen de verkoper ( wat een arrogante man) gezegd: wij zijn een ontevreden klant netjes het bewaarboekje op de toonbank neergelegd . en hij zei meteen dat is dan jammer ik kan niks voor je betekenen en zei ga maar naar de website toe zoek het daar maar uit. en keek niet eens in het boekje om wat voor bankstel het gaat. zei niet eens wat vervelend voor u dat u een klacht heeft hij zei letterlijk: HET BOEIT ME NIET. wat een onbeschofte arrogante man die verkoper. we zijn gewoon de winkel uitgestuurd door hem hij kon niks voor ons betekenen. daar sta je dan buiten de winkel zonder oplossing gewoon te triest voor woorden. dan wil je bij thuiskomt netjes het bedrijf bellen nemen de telefoon gewoon niet op heb 4 keer proberen te bellen onder verschillende opties. wat een waardeloos bedrijf!

Gewenste Oplossing:

Ik wil een oplossing een nieuwe bank of het geld terug.
ik ben over heel woon square niet te tevreden zowel de bezorgers die heb bankstel kwam afleveren niet die zette het bij bezorging binnen neer in plastic moest zelf maar uitpakken en de poten eronder schroeven. zeker niet tevreden over de winkelmedewerker van de winkel in oss wat een arrogante onbeschofte man! en woon square zelf kun je niet bereiken . ik zou dit bedrijf zeker niet aanbevelen aan andere mensen!!!!!! wat een waardeloze service klant is daar geen koning

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Woonsquare over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Woonsquare in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Woonsquare een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Woonsquare

Heeft op 17 mei 2016 om 15:43 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Hoekbank van woonsquare