Klacht: Klacht na reparatie

op 11 oktober 2011 over HTC in de categorie Electronica - GSM

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik beb mijn htc gekocht 4 manden geleden, na 3 weeken gebruik touch screen was reagert niet , ik heb contact opgenomen met htc support . mijn device was binnen 2 dagen opgehald na reparatie en 5 dagen later had ik die terug maar met het zelfde probleem. toen was contact opnemen om mijn device nogmals te ophalen maar niemand was komt, dus alweer geprobeeert bellen mailen , toen heb ik bewestiging mail gekregen dat hun zal komen om device te ophalen en alweer niet. toen heb ik gebruik gemaakt was live cht met htc , het agent was twee keer geprobeert contact opnemen met reparatie center maar geen antwoord. dus het agent was kan geen afspraak met mijn maken. en nu ziet ik hier met en schoone htc van bijna 400 euro welk werk niet

Gewenste Oplossing:

ik wil new htc of mijn htc te goed repareren . ik wil mijn device gebruiken .

Alle klachten die gemeld zijn door biharir123