Klacht: Klacht mbt Etos actie.

op 24 oktober 2011 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag was de eerste dag van de actie Etos 80 jaar, en was er een aanbieding, Garnier lotion 80 cent. Deze aanbieding was gedurende 80 minuten vanaf 16.00 uur. Hele mooie verjaardagsactie. Echter…… ik was om 16.04 in de Etos winkel in de wc in de Boogaard De Terp, Rijswijk. Een beetje druk weliswaar, minder druk dan op zaterdag overigens en geen enkele fles Garnier meer. Neemt u mij niet kwalijk maar dit is geen actie. Waren er maar 3 dozen a 12 flessen beschikbaar voor 80 minuten?
U zult begrijpen dat ik dus ook niet geloof dat de overige aanbiedingen voor de rest van de week “aanwezig” zullen zijn. Ik neem dan ook geen enkele moeite meer om een Etos winkel binnen te stappen.
Jammer.

Gewenste Oplossing:

Dat u daadwerkelijk "actie-voorraden" zou aanleveren.

Alle klachten die gemeld zijn door kenai2004