Klacht: klacht is nog steeds niet afgehandeld TC-00135159

op 05 oktober 2016 over Neckermann Reizen in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer / mevrouw,

Dank voor uw reactie.

U schrijft hieronder dat u onze ervaring heeft voorgelegd aan de afdeling Product die zorgvuldig aandacht hier aan gaat besteden en dat u er van uit gaat dat onze ervaring ter harte wordt genomen door de afdeling Product. Ik begrijp hieruit dat dit dus nog moet gebeuren of dat dit gisteren pas doorgestuurd is naar de betreffende afdeling?

Eerlijk gezegd heb ik niet het gevoel dat er naar de klacht gekeken is en dat het voorstel op de feiten vooruit loopt, waardoor ik het gevoel heb dat wij niet serieus genomen worden. Ik had graag op de hoogte willen zijn op welke manier er naar de klacht gekeken wordt. In tegenstelling hiervan krijgen wij een reischeque van € 280,= aangeboden terwijl wij €1.500,= moesten betalen voor aangelengde frisdranken, koud eten, slecht bed, vlooienbeten (zie bijlage) ed. Op dit moment zijn wij door deze ervaring van het door jullie aangeboden hotel en het daaropvolgende slechte afhandeling van onze klacht, voornemens geen reis meer te boeken via uw organisatie en valt de reischeque dus in het niet.

Voor het vaststellen van een vergoedingsbedrag schrijft u over het principe van redelijkheid en billijkheid. Mijn inziens kan in dit geval uw principe van redelijkheid en billijkheid niet anders zijn dan die van ons.
Natuurlijk kan een rechter onze verschillen verduidelijken.

Wij zijn voornemens tot intrekking van het dossier bij onze advocaat, het staken van het openbaar maken van de klacht in de media c.q. online en kunnen gaan voor een snelle afhandeling.

Hoogachtend,

Gewenste Oplossing:

Hiervoor doen wij u een tegenvoorstel tot schadevergoeding van €1000,-.
Met de terugbetaling van de meerkosten van het alternatieve hotel, zijnde € 397,50 totaal en de taxikosten van € 25,-. Gaan wij wel akkoord.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar Neckermann Reizen over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Deze klacht is zojuist door Neckermann Reizen in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door nvanlaar