Klacht: Klacht bezorging reclamefolders ondanks nee/nee sticker

op 26 september 2011 over Radiostations in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag,
Ik heb sinds jaar en dag een nee/nee sticker op mijn brievenbus. sinds een maand of 3 krijg ik met regelmaat ongeadreseerd, geseald en ongeseald reclame drukwerk in mijn brievenbus.
2x heb ik de bezorger aangesproken, maar waarschijnlijk kan hij niet lezen of wil hij snel van zijn folders af want blijft gewoon reclame bezorgen. Ik kom er niet achter welk bedrijf de verspreiding verzorgt.

Gewenste Oplossing:

Helaas zie ik in deze klacht mijn enige oplossing. Door de bezorger aan te spreken zie ik geen verandering en kan ik niet tot hem doordringen. Ik heb voor een reden een nee/nee sticker en ben zeker niet gediend van ongewilde, reclamedrukwerk.

Alle klachten die gemeld zijn door Faber