Klacht: Kapotte verwarming in Kruitvat Promenade Heerlen Centrum

op 29 januari 2014 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste mensen,
Ik ben werkzaam in Heerlen en bezoek het Kruitvat filiaal gelegen aan de promenade zeker 5 x per week.
De verwarming in dit filiaal is wederom kapot. De vorige keer ook in een koude periode. Bij navraag aan het personeel werd mij gezegd dat de storing doorgegeven is en dat zij ook aan het wachten zijn op de monteur. Deze storing duurt nu al enkele dagen. De winkel is onaangenaam koud. De deuren of op zijn minst een deur mag van de leiding niet dicht. Ik zie met name de dames aan kassa 1 iedere dag kou kleumen. Ik heb er al gezien met echt rode vingers. Juist deze kassa krijgt alle kou. Daarnaast weet ik van een medewerker van een ander filiaal dat achter kassa 1 geen stoel mag staan. Ook het gebruik van een sjaal (in neutrale kleur) mag niet gebruikt worden.
Ik vind het niet prettig om te winkelen in een koude winkel laat staan de gedachte hoe het personeel daar de hele dag moet werken.

Alle klachten die gemeld zijn door M.v.d.Oord