Klacht: Kan koop niet ongedaan maken, levering duurt te lang. Opgelicht?

op 15 mei 2020 over DennisDeal.com in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een tuinhuisje besteld en betaald die in 6 dagen geleverd zou worden. Omdat ik na de verstreken tijd met moeite contact kreeg en de levertijd veel langer zou gaan duren dan bij de aankoop vermeld was, wilde ik de aankoop ongedaan maken. Dat bleek echter niet mogelijk. Ik kon wel shoptegoed krijgen maar ik had niks anders nidig dus hadvgeen andere keuze dan te wachten op de levering. Dan zou ik het terugsturen want ik heb inmiddels bij de lidl een kasje gekocht. Ik heb nog steeds niets ontvangen. Ik vrees dat ik opgelicht ben.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de koop ongedaan gemaakt is en ik mijn geld terug gestort gekregen heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DennisDeal.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DennisDeal.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Huppakee