Klacht: Kaarten Pur 11-12-2009

op 06 januari 2010 over Eventim in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Omschrijving klacht

Nadat ze alsnog beloofd hadden om het geld van de niet gestuurde tickets te storten a 161,05. Heb ik gewacht tot 06-01-2010. weer contact gezocht met Eventim Nederland.Nu zeggen weer doodleuk .Nee hoor je krijgt je geld niet terug je moet contact zoeken met de duitse Eventim. Maar die zeggen juist t tegenovergestelde want ik heb een nederlands ordernummer. Zeg me nu maar eens wat ik moet doen .Baas van Eventim rijd vast in een hele mooie auto en een giga villa. Ze beweren ook dat de tickets geen nummer hebben .Naar mijn weten heeft elke ticket een nummer.

Gewenste oplossing

Zou het prettig vinden als ik alsnog een concert van Pur zou kunnen volgen (liefst in Dortmund vanwege reistijd) en anders tja toch mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Eventim in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Eventim een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Rene Eefting