Klacht: Kaarten duurder verkopen

op 09 augustus 2017 over Tickets4U in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmifdag was ik op zoek naar kaarten voor het encorefestival die op ticketmaster 50 euro worden verkocht. De site deed het niet en ik dacht toen dat de kaarten uitverkocht waren en heb vervolgens 2 kaarten op ticket4u voor 138 gekocht. 65 euro per stuk, nu zie ik dat ticketmaster het weer doet en de kaarten daar nog steeds 50 kosten! Waarom verkoopt tickets4u de kaarten voor 65? Terwijl ticketmaster er nog genoeg heeft, spijt van! Lesje geleerd

Gewenste Oplossing:

Wanneer sites kaarten even veel verkopen behalve wanneer de kaarten uitverkocht zijn dat is logisch lijkt mij.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tickets4U

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tickets4U nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sschan