Klacht: kaart update xl 30 serie

op 17 februari 2018 over TomTom in de categorie Navigatiesystemen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 25 juli 2017 heb ik een kaartupdate service gekocht voor 1 jaar. Tevens kocht ik op dezelfde datum een speed cameras Europe voor 1 jaar. In januari kreeg ik bericht dat TomTom met de ondersteuning van de updates is gestopt.
Ik heb betaald voor 1 jaar kaart en speed updates, maar kan nu geen updates meer laden. Dit lijkt mij niet correct.

Gewenste Oplossing:

TomTom behoord, tot het einde van de overeenkomst 25-07-2018, het mij mogelijk te maken kaart en speed updates te laden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TomTom

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TomTom nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door TomTom in behandeling genomen

Bericht van TomTom

1 maand geleden - Beste Rob, Excuses voor de onduidelijkheid met betrekking tot het bericht "Belangrijke informatie over je navigatiesysteem" die u heeft ontvangen. Vanwege het beperkte geheugen van uw model zijn wij genoodzaakt om de verkoop van updates te stoppen vanaf januari 2018. Klanten zoals u die nog een abonnement hebben lopen zullen nog wel tot het eind van die periode de kaart- en flitsupdates ontvangen waar zij recht op hebben, maar zodra dit abonnement is verlopen is het niet meer mogelijk om dit te verlengen. Ik hoop dat ik u hiermee voldoende heb geïnformeerd. Mocht u aanvullende vragen of suggesties hebben, reageert u dan op dit bericht. Ik help u graag verder. Met vriendelijke groet, Yin van TomTom

Reactie van de melder van de klacht rodejo3

3 weken geleden - Beste Yin van TomTom, Bedankt voor je reactie. Ik had inderdaad uit jullie bericht begrepen dat ik geen kaart updates meer kon ontvangen. Ik kan nu in ieder geval tot het einde van het contract periode mijn navigatie systeem nog updaten. Met vriendelijke groet Rob

Alle klachten die gemeld zijn door rodejo3