Klacht: iphone na reparatie meteen defect en rekening van 422 euro.

op 04 oktober 2016 over Dynafix in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

eb mijn gsm tijdens garantie periode voor reparatie opgestuurd na Dynafix. Waarbij een sensor en display is vervangen. Heb deze op 21 september ontvangen. ’s avond reservekopie terug gezet en volgende ochtend wou ik gebruik maken van mijn telefoon, waarbij ik een klik hoorde en mijn display spontaan is gaan barsten. Het leek net of deze uit zijn behuizing sprong. Heb meteen telefonisch contact gehad met Dynafix, kreeg een hulpzame medewerker die tegen mij zei dat waarschijnlijk mijn display niet goed heeft ingezeten en dat deze hierop is gebarsten, moest mijn telefoon opnieuw aanbieden voor reparatie. Nu is deze aangeboden ter reparatie, maar krijg de melding dat deze schade niet door een reparatiefout is ontstaan, maar door val, stoot schade en dat deze schade niet onder garantie valt en dat ik voor reparatie 422 euro moet betalen, meerdere malen mail contact gehad om uitleg omtrent hierover te krijgen, maar krijg steeds dezelfde standaard antwoord. En geen antwoord op mijn vragen.

Gewenste Oplossing:

Wil graag dat mijn vragen beantwoord worden. Want wil graag weten, hoe ze hebben geconstateerd dat deze schade perse is ontstaan door val-, stoot - of drukschade.
En wil niet door neus en lippen door beschuldigd worden van iets, waarvoor ik helemaal niet verantwoordelijk ben. Indien ik een oneerlijke klant was, had ik ook meteen kunnen zeggen dat ik mijn telefoon kapot had ontvangen. Maar ben eerlijk en word zeer slecht behandeld. Indien ze blijven zeggen dat deze schade door vallen of stoten is veroorzaakt. Dan is dit waarschijnlijk door transport gebeurt en wil ik mijn telefoon als manco aanbieden en stel Dynafix nog steeds verantwoordelijk voor mijn schade aan mijn gsm.

Ten tweede wou ik zelf een klacht indien bij het bedrijf zelf, maar waarschijnlijk durven ze bij dynafix mij niet te vertellen wie ik hiervoor moet benaderen. Drie maal toe hierop geen antwoord op ontvangen.

RMA: iRMAAMRI14123146

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dynafix

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door Dynafix in behandeling genomen

Bericht van Dynafix

2 weken geleden - Geachte klant, Ik heb het voorgelegd aan de desbetreffende afdeling, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Met vriendelijke groet, Wecare team Dynafix

Reactie van de melder van de klacht dokterhark

6 dagen geleden - Beste Wecare medewerker, nog steeds geen reactie gehad van de desbetreffende afdeling. Duurt wel erg lang zo. mvg.

Bericht van Dynafix

5 dagen geleden - Geachte klant, Zodra wij een bericht ontvangen van de afdeling, zult u zo spoedig mogelijk een reactie ontvangen. Met vriendelijke groet, Wecare team Dynafix

Reactie van de melder van de klacht dokterhark

4 dagen geleden - Eindelijk een goed bericht ontvangen van de desbetreffende afdeling. Na lang wachten een nette oplossing aangeboden door Dynafix.

Alle klachten die gemeld zijn door dokterhark