Klacht: Iphone gestolen en omgeruild met een broodje ei

op 22 augustus 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik meld hierbij een klacht over DHL. Mijn telefoon was opgestuurd ter reparatie naar dynafix. Zij hebben de telefoon gerepareerd en wel weer retour gestuurd. Vervolgens kwam de DHL bezorger mijn telefoon afleveren, en wat was ik blij dat ik hem weer had voor ik een maand op vakantie ging. Vervolgens maak ik het pakketje open, en zit met mijn hand in een geplet broodje ei. Het stonk verschrikkelijk en mijn telefoon was nergens te vinden. Vervolgens DHL misschien wel 30 keer gebeld, ze zouden ermee aan de slag gaan. Vervolgens niks meer gehoord, en ik heb mijn telefoon nooit meer teruggevonden. Gelijk aangifte gedaan bij de politie.

Gewenste Oplossing:

Ik ben uiteraard pas blij als ik mijn iphone 6S weer terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 22 augustus 2017 om 14:07 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door merelgriek