Klacht: iphone 7 besteld, nooit ontvangen

op 06 juli 2017 over Gsm Repair XL in de categorie Internetshops - Mobiele telefoons

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

iphone 7 besteld via webshop. gevraagd om een factuur met serienummer… deze zou ik nog krijgen na veel aandringen. trackingnummer gevraagd, dit zou doorgegeven worden per email als de bestelling verstuurd was. na enkele dagen gebeld, bestelling was onderweg maar hing bij postnl, geen trackingnummer. werd opnieuw verstuurd weer geen trackingnummer. bestelling geannuleerd, gebeld dat ik mijn geld terug wilde. dat zou 14 dagen duren intussen zijn de 14 dagen voorbij en geen geld. ik ben van mening dat men klachten wat klantvriendelijker af zou kunnen handelen. Ik heb inmiddels aangifte gedaan, hoop dat meer mensen dit gaan doen.
Ondanks vele beloften heb ik een incassobureau ingeschakeld, deze meneer weigert gewoon terug te betalen. Nu is de hoofdsom betaald maar alle bijkomende kosten staan nog open. Wel durft deze heer te vragen of ik deze klacht wil verwijderen omdat hij toch alles terugbetaald heeft… De klacht wordt pas verwijderd als ik al mijn kosten die ik heb gemaakt om MIJN geld terug te krijgen op de bankrekening bijgeschreven zie.

Gewenste Oplossing:

geld retour, alle kosten en tijd vergoed die ik gespendeerd heb totaalbedrag van 800 euro inmiddels

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Gsm Repair XL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door Gsm Repair XL in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door RobT123