Klacht: Internetdienst Payinfo waar ik mij niet voor aangemeld heb, krijg nu extra kosten .

op 28 oktober 2011 over payinfo in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg mijn telefoonrekening van MTV mobile en zag tot mijn grote verbazing dat ik moest betalen voor internetdiensten.Ik heb toch onbeperkt internet.Contact opgenomen met MTV mobile en ze geven aan dat ik gebruik maak van payinfo ik heb me helemaal nergens voor aangemeld.In payinfo kan je inloggen door je telefoonnummer door te geven en dan krijg je per sms een code/wachtwoord. En dan je zien waar je voor aan gemeld.Ik heb 1 dienst kunnen afmelden maar er is 1 die krijg ik er niet uit.Carmunity is de aanbieder hebben jullie hier ervaring mee , hoe ik deze dienst ook kan verwijderen. Het is een duitse site waar je ook eerst voor moet aanmelden en dan kan je ook gelijk weer voor afmelden.Ik word er echt moedeloos van.wie kan mij helpen??? En krijg nu extra kosten waar ik in deze dure tijd niet op zit te wachten

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag willen dat de extra kosten die aan mij nu berekend worden gecrediteerd gaan worden. En ik wil dat jullie mijn nummer blokkeren voor payinfo.

Alle klachten die gemeld zijn door dutchtomuch