Klacht: internet buitenland

op 16 oktober 2011 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik woon in Roosendaal, dichtbij België. Maar ik schrok me rot van mijn telefoonrekening, ik woon ruim 10km van de Belgische grens. Mijn telefoonrekenign was afgerond 100 euro, normaal rond de 27 euro. Die kosten waren door internet in het buitenland. Ik ben me er zeker van bewust dat ik niet in het buitenland ben geweest en vind het erg, want ik ben 16 jaar en moet voor dat geld 3 weken werken. Het bereik van T-mobile is niet goed, en ik heb nu mijn roaming snel uitgezet.

Gewenste Oplossing:

Dat ze zelf kunnen zien dat ik niet in het buitenland ben geweest, en het aan het mobiele netwerk ligt.

Alle klachten die gemeld zijn door rosannemulder