Klacht: instappen trein onmogelijk gemaakt

op 10 oktober 2011 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op vr.7 okt. om 10.00 u. poging te vertrekken vanaf Etten-Leur naar Arnhem. Met 5 pers. 2 van onze groep waren binnen. Een niet bij ons behorende man stapte in en moest retour omdat de deuren sloten. Drie van ons stonden op het perron.De trein vertrok. Ik heb een fluitsignaal gehoord, geen conducteur gezien (perron was helemaal leeg) en enkele seconden later opnieuw een fluitsignaal. De dagkaarten waren in het bezit van een van ons in de trein. We konden dus niet verder.

Gewenste Oplossing:

Ik was sprakeloos van verbazing over zoveel "hufterigheid"
van het personeel van de NS. Ik weinig ervaring met het OV en sinds enkele weken niet meer in het bezit van een auto.
Dit is geen goede start om mij te winnen voor het OV!
Ik vind dat de conducteur een reprimande verdient en dat ik een geldelijke tegemoetkoming verdien.
Over die reprimande zal ik wel nooit iets horen.

Alle klachten die gemeld zijn door museum