Klacht: inklaring duurt weken en weken…..pffft

op 01 augustus 2017 over Douane in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik bestelde een anti tinnitus apparaatje wat s nachts geluiden zoals de golven van de zee afspeelt.Dit om lekker te kunnen slapen.Een heel simpel apparaatje wat veel in het buitenland verkocht wordt.in Nederland is er slechts 1 peperdure te krijgen…vandaar mijn bestelling.Nu is het apparaatje vorige week al bij sorteercentrum Amsterdam aangekomen, maar de douane houdt het vast.Het zou nog zeker tot de 11de duren voor het vrij wordt gegeven en dan heb ik nog geluk..Dit betekent dus dat ik minimaal 18 dagen moet wachten(als het al wordt vrijgegeven) voordat ik mijn soundmachine krijg.Een piepklein apparaatje ,simpel en niets bijzonders.Hebben ze nou werkelijk zoveel tijd nodig om uit te vinden of het een bedreiging vormt????Daarbij zal ik dan inklaringskosten etc. moeten gaan betalen waardoor de prijs misschien verdubbelt.Belachelijk!!!Jongens dit kan anders en veel sneller.

Gewenste Oplossing:

Ik vind gewoon dat ze nu wel genoeg tijd hebben gehad om uit te vinden of er een bom verstopt zit in mijn peipkleine soundmachientje.lol
Kon de foto niet bijvoegen dus hier is de link naar het kleine dingetje...

https://www.amazon.com/HoMedics-SS-2000G-Relaxation-Machine-Nature/dp/B00A2JBMRE

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Douane over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Douane in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door kittietje