Klacht: Incassopartners beeindigde incasso reeks voldaan

op 24 mei 2021 over IncassoPartners Nederland in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb van klarna gehoord dat ik nog bedragen bij hun open heb terwille ik sinds Begin januari 2021 de bedragen al hebt betaald bij incassopartners heb contact proberen te krijgen met incassopartners maar hun reageren niet ik wil graag weten waarom klarna nog geen melding heef gekregen van incassopartners voor reeks voldane rekening

Gewenste Oplossing:

Gewenste Oplossing:
ik ben pas tevreden wanneer incassopartners mij gaat terug bellen en vertellen dat de incasso is beeindigd en dat ze het hebben doorgegeven aan Klarna

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar IncassoPartners Nederland over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]