Klacht: Incasso bericht gehad

op 26 november 2016 over CAK in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Meerdere malen gebeld omdat ik acceptgiro kreeg op mijn naam ipv mijn man zijn naam ikzelf heb een rekeningnummer op mijn meisjesnaam bij een andere bank of mijn man en het C.A.K. zette iedere keer mijn naam en de rekeningnummer van mijn man op de acceptgiro zodoende kan ik dat niet betalen zo iedere keer weer gebeld daarover komt goed mevrouw na een zeer lange telefoongesprek wij sturen een blanco acceptgiro zodat u zelf de gegevens goed kunt invullen mooi niet wat blijkt nu ik kreeg deze vandaag een brief van het incasso en moet nog eens 48euro erbij betalen .Toch schandalig dat ze zo met heel zieke mensen doen zeg .Wij hebben het financieel al zo moeilijk .en echt ik kan er toch niks aan doen dat zij een fout maken keer op keer .Met vriendelijke groeten.

Gewenste Oplossing:

Als het echt eens een keer goed komt met alles en als ik het incasso niet moet betalen want zij zijn in fout.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar CAK over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht viviane Focke

1 jaar geleden - Ik zelf heb contact gehad met het CAK vandaag die belde mij op en die zeggen dat ik een bezwaarschrift moet indienen bij het incassobedrijf nu ook gedaan het is afwachten .Ja en het CAK wil de fout toch niet toegeven .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door CAK in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat CAK een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

CAK

Heeft op 05 december 2016 om 15:24 geantwoord

Geboden Oplossing:

Klager heeft recent telefonisch contact ons gehad. Tijdens dit onderhoud is haar op het hart gedrukt om in contact te treden met het incassobureau waar de openstaande vordering naar is overgedragen. Wij bieden onze excuses aan voor eventuele onduidelijkheid, maar zijn wel van mening juist te hebben gehandeld. Vandaar ons verzoek om in contact te treden met het incassobureau. Met vriendelijke groet, CAK

Heeft op 05 december 2016 om 15:58 geantwoord

Ikzelf noem dit geen oplossing CAK ja ik heb intussen contact gehad met het incasso en die vertelde dat ze het aan het CAK gingen voorleggen .????
Maar nogmaals jullie leggen altijd de schuld bij ons en wees nu eens eerlijk en stuur mij gewoon een blanco acceptgiro en dan kan ik alles goed invullen wat jullie niet lukt en gewoon betalen .Met vriendelijke gr Viviane Focke .

Reactie van de melder van de klacht viviane Focke

1 jaar geleden - Bij deze laat ik weten dat het helemaal niet opgelost is zoals ik lees .Ik heb vandaag bericht gehad van het incasso dat ik het bedrag wel degelijk moet betalen .Alhoewel ik echt niet in fout ben .CAK gaat over lijken en verdienen daar heel veel grof geld mee het zou eens goed zijn dat ze eens goed op de vingers getikt worden van hogerhand dat zoiets niet kan met zieke mensen . Nu mijn kerst word droog brood eten door dit alles helaas mijn man hoeft niet te eten hij heeft sondevoeding. Met vriendelijk groeten Viviane Focke (of klager zoals CAK mij noemde op jullie site .)

Bericht van CAK

1 jaar geleden - Beste mevrouw Focke, Het CAK berekent en int de eigen bijdrage Wmo voor uw gemeente in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). U schrijft in uw klacht dat u de eigen bijdrage niet kon betalen omdat de naam en het rekeningnummer op de acceptgiro niet klopte. Het spijt mij dat wij dit niet op hebben kunnen lossen. Toch had u de rekeningen wel kunnen betalen. U hoeft de acceptgiro niet te gebruiken. U kunt het bedrag ook overmaken met een overschrijvingskaart van de bank of met internetbankieren. Daarom zijn wij van mening dat de vordering terecht is overgedragen aan het incassobureau. U kunt met het incassobureau een kosteloze betalingsregeling afspreken. Het spijt mij dat we deze klacht niet op kunnen lossen op de manier waarop u zou willen. Met vriendelijke groet, Webcareteam CAK

Reactie van de melder van de klacht viviane Focke

1 jaar geleden - Terug antw ivm oplossing CAK .Ja lullen jullie er maar lekker uit het is betaald nu maar ik vind het niet op de nette manier wat jullie hierboven vermelde want jullie weten niet de juiste omstandigheden in ons gezin met zijn kinderen enz .... ik had en kon geen overschrijving aanvragen en internetbankieren op de naam van mijn man gaat ook niet daarom heb ik meermaals contact genomen bij jullie en het uitgelegd want het is niet zo gegaan wat jullie vermelden .IK wilde wel betalen maar met de juiste gegevens vandaar .Nu is alles betaald met mijn rabobank op mijn naam .nogmaals jullie trekken daar de gemeente bij en volksgezondheid daar gaat het niet om maar bij jullie zijn de zaken niet in orde .IK zou zeggen kijk daar eens goed naar voor dat je mensen overal de schuld van heeft .ZIEKE mensen vooral . BEDANKT voor alles zou ik zeggen en wens jullie geen prettige kerst en feestdagen maar vooral eens denken aan de mensen die een goede bedoeling hadden en ziek zijn

Alle klachten die gemeld zijn door viviane Focke