Klacht: inbeslagname bron van inkosten

op 15 november 2016 over GGN Mastering Credit in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

goedendag ik ben een koerier nu heeft GGN op een mijn bron van inkomen in beslag genomen waardoor het onmogelijk is om in levens onderhoud te voorzien daarbij ook de vordering door mij wordt betwist en er geen reactie door GGN wordt gegeven aan een betalings regeling of het opvragen door mij van de akte van sessie .

Gewenste Oplossing:

het inbeslag genomen weer retour zodat ik weer kan gaan werken en weer in mijn levens onderhoud kan voorzien wat momenteel niet mogelijk is .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar GGN Mastering Credit over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door GGN Mastering Credit in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat GGN Mastering Credit een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

GGN Mastering Credit

Heeft op 30 november 2016 om 14:08 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer of mevrouw,

Naar aanleiding van uw klacht op klacht.nl hebben wij met u contact gehad. Uw klacht is besproken en wij hebben u een reactie gegeven op de klacht. Dit is voor ons de reden om uw klacht op klacht.nl te sluiten.

Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

GGN Mastering Credit.

Alle klachten die gemeld zijn door benji1992