Klacht: In de maling genomen

op 14 juli 2016 over Woonsquare in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat we overgehaald waren door een verkoper met een mooi praatje besloten wij in maart een bank te kopen. Een dag later een folder met de tekst… Nu gratis 3 hotelovernachtingen. Ik weer bellen uiteindelijk kregen we ze opgestuurd. Wij blij …tot 2 weken geleden. In hun brief staat je hoeft alleen te betalen voor de maaltijden die je gebruikt. Wij wilde er even tussen uit en bij de boeking kwamen wij er achter dat je verplicht bent om het ontbijt en diner te betalen in het hotel! Na nog meer speuren kwamen we er ook achter dat als je het hotel zo boekt incl ontbijt je veel goedkoper bent. Woonsquare regeert nergens meer op want tja…. De bank is betaald…. Wat voelen ij ons in de maling genomen!

Gewenste Oplossing:

Sowieso als ze hun tekst aanpassen want het is misleidend. En als ze zo netjes waren om ons evt iets anders aan te bieden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Woonsquare over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Woonsquare in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Woonsquare een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Woonsquare

Heeft op 05 juli 2016 om 08:02 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 05 juli 2016 om 08:15 geantwoord

Een gratis artikel? Er was in de week van aankoop een andere actie waar ons niks over verteld was. En deze actie was 2 dagen na onze aankoop!!! Dus tijdens onze aankoop was er een andere actie dus dit is een hoop onzin! Er is niks gedaan met mijn klacht dus erg makkelijk om te zeggen.....klacht opgelost! Toen wij nog tevreden waren over jullie hebben we zelfs nog een aankoop voor mijn schoonmoeder gedaan... Een stoel van bijna €300 gekocht. Maar nu zijn wij niet zo positief over jullie en zullen jullie niet meer aanbevelen. Wij hadden achteraf uit coulance de bestelling moeten annuleren en bij de concurrent een bank moeten kopen!

Alle klachten die gemeld zijn door coma26