Klacht: IKEA kast gaat uit assortiment, prijsklacht

op 18 oktober 2011 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij IKEA mijn oog laten vallen op een stellingkast die uit het assortiment ging. de kast was van 249 voor 49 euro afgeprijsd in de winkel. Bij navraag bleek die in Breda niet meer voorradig, maar alleen in Limburg. Het showmodel kon ik niet reserveren, maar zou uiteindelijk in de koopjeshoek terecht komen. OK, ook niet klantvriendelijk maar vooruit. Nou was ik afgelopen zondag 16 okt toevallig in de IKEA en stond ie in de koopjeshoek, voor 129 euro!!! Ik heb navraag gedaan bij de jongeman van de koopjeshoek, die zegt dat zij niet voor minder dan 50 procent van de oorspronkelijke prijs mogen afprijzen. ik heb hem het verhaal uitgelegd, maar hij blijft erbij. De kast zou ik dus een week geleden nieuw in doos in Limburg voor 49 euro kunnen halen, en nu mag die in koopjeshoek niet onder de 129 euro worden verkocht? Heel klantonvriendelijk hoe dit loopt.

Gewenste Oplossing:

De kast voor 49 euro. Of een IKEA waardebon.

Alle klachten die gemeld zijn door KimQQLQt