Klacht: Ik wil mijn borg snel mogelijk terug ontvangen.

op 06 oktober 2017 over Wijk en Woude in de categorie Vastgoed

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vorige jaar 2016 heb ik een winkelpand gehuurd van Wijk en Woude en volgens regel moest ik ook de borg betalen voor deze pand,helaas dit jaar vanwege privé omstandigheden mee gestopt met mijn zaak en heeft nieuwe huurder deze pand overgenomen.de huur overname is einde augustus plaatsgevonden en hebben we samen alle papieren getekend.mijn klacht is waarom na bijna 1 maand geen papieren heb ontvangen en ook mijn borg.enkele keren heb contact gehad ,maar niets opgeleverd,om mijn borg te ontvangen moet ik 3 maanden wachten,dat vertelde de telefoniste.

Gewenste Oplossing:

indien mijn volledige borg en getekend papieren ontvang.

Alle klachten die gemeld zijn door aazary