Klacht: Ik was thuis, pakket zou

op 17 februari 2018 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was thuis, pakket vandaag zou geleverd worden tussen 18.00 en 21.00. Bezorger is niet langsgeweest, geen kaartje of iets. En als ik nu kijk staat er nij status dat ik niet thuis was en bezorgmoment is naar morgen geplaatst. Ik was gewoon thuis vandaag

Gewenste Oplossing:

Als mijn pakket nu nog bezorgd kan worden hij heeft nog 3 minuten voor 9 uur

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 17 februari 2018 om 11:28 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen,

Bedankt voor het melden van uw klacht. Ontzettend vervelend om te vernemen dat de chauffeur heeft gemeld dat u niet thuis was terwijl dit wel het geval was. We komen vandaag alsnog bij u langs tussen 11.00 en 15.00 uur om dit pakket bij u aan te bieden. Excuses dat u langer op uw pakket heeft moeten wachten.

Vriendelijke groet,

Sanne
DHL Parcel Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Jkderuijter