Klacht: Ik wacht op mijn pakket maar staat tijdelijke overmacht

op 03 juli 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Pakket moest er tussen 11 en 15 uur hier zijn maar nog steeds niets, er staat tijdelijke overmacht weet niet zo goed wat dat nou inhoud. Kan het alsnog aankomen vandaag en alsnog thuis blijven of kan ik de deur uit want moet andere dingen regelen vandaag buitenshuis.

Gewenste Oplossing:

Als ik het pakket nu krijg of dat ik gebeld word met het zal op andere moment binnen komen zodat ik niet wacht voor niks.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 03 juli 2017 om 15:19 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Bedankt voor het melden van uw klacht. Volgens onze gegevens kon uw pakket wegens onvoorziene omstandigheden helaas niet afgeleverd worden. Het depot heeft daarom overmacht gemeld. Het spijt me dat u hierdoor langer op uw pakket heeft moeten wachten. Wanneer dit gebeurd wordt uw zending voor de eerstvolgende werkdag opnieuw ingepland. Het is vandaag in bezorging tussen 14.00 - 18.00.

Hartelijke groet,

Tom
Webcare DHL Parcel

Alle klachten die gemeld zijn door Miled