Klacht: Ik voel me opgelicht!!!

op 19 december 2017 over bedrijvenpagina.nl in de categorie Online Gidsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik voel me opgelicht , zij waren erg onduidelijk over waar het om ging precies en zij zeiden dat mijn gegevens ontbreken maar dat was niet zo want zij konden alles opnoemen ik stond op dak en was slecht te verstaan . Vervolgens werd een badopname gedaan en zit nu met een hoge rekining want ongewenst is. Ik heb ze gebeld dat ik hier niet mee ens ben maar helaas zij zette het als nog door en nu sturen hun een incasso achter me aan .ik ben radeloos help mij aub met dit probleem ik weet niet wat ik hier mee aan moet mvg P. Simon

Gewenste Oplossing:

Bij zulleke lui ben ik nooit tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar bedrijvenpagina.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Mynza058