Klacht: Ik voel me opgelicht

op 05 april 2016 over MKB Clickservice in de categorie Marketingbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een paar maanden geleden is er een vertegenwoordiger bij mij thuis geweest om het met een mooi verhaal over hoe ik snel kon groeien. Door zijn agressieve verkoop verhaal en mijn naïviteit heb ik helaas getekend onder een contract waar ik nu 2 jaar aan vast zit.
Een van de voorwaarden zou zijn dat ik minimaal 10 bedrijven naar hun moest toe sturen om ook van hun diensten gebruik te maken. Zou ik dit niet zelf doen, dan zouden hun bedrijven mij laten bellen. Dit zou sterk afgeraden worden omdat ik dan de hele dag telefoon zou krijgen. Ik kreeg de dag erna al snel argwaan en ging Mkb click service opzoeken op Google. En toen wist ik dat ik een grote fout had gemaakt. Dat bellen heb ik natuurlijk nooit gedaan, dit gun je niemand, maar ik ben ook nooit gebeld door andere bedrijven. Conclusie: een smerig verkoopverhaal waar niets van waar is

Volgens hem werd alles binnen 2 weken in werking gezet en zou ik de volgende week de tablet ontvangen met het programma waarmee ik aan de slag kon. Een paar weken later ben ik zelf maar gaan bellen om alles in werking te zetten want er gebeurde gewoon niets. Er kwam uiteindelijk een jonge knaap die wel wist hoe de tablet aan ging maar veder niets….? Hij was binnen 5 min weer weg
Het hoofddoel van deze campagne was duidelijk vindbaar zijn op Google. Sinds ik bij MKB Clicksrvice ben aangesloten ben ik totaal niet vindbaar. Na verschillende telefoontjes met de vraag waar ik nou voor betaal zijn ze erg onduidelijk en praten ze er maar wat op los, en uiteindelijk zeggen ze dat ik nog meer moet gaan betalen om op de eerste pagina van Google te komen. Terwijl dit bij het gesprek gezegd was te gebeuren.
Ik ben al een paar keer benaderd door nieuwe klanten die zeggen dat ik erg slecht vindbaar ben op Google en als ze mij gevonden hebben er niet eens een telefoonnummer op staat. Gelukkig hebben ze doorgezet en via via toch met mij in contact gekomen. Ook ben ik benaderd door een ander internet bedrijf die er mij op wees hoe slecht de site en campagne was.
Ik ben er nu echt klaar mee nu ik weet dat ik zwaar opgelicht ben. Ik heb gelezen dat een rechtszaak aanspannen tegen dit bedrijf weinig kans geeft omdat de contracten erg sterk zijn. Ik hoop toch op een manier van hun af te komen. Ik ben maar een eenmans zaak die een beetje probeerde te groeien maar dit werkt averechts en kost mij veel geld wat ik hard nodig heb.

Nicky Walterbos Schilderwerken

Gewenste Oplossing:

Zodra ik van het contract af ben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar MKB Clickservice over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door MKB Clickservice in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat MKB Clickservice een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

MKB Clickservice

Heeft op 29 april 2016 om 14:54 geantwoord

Geboden Oplossing:

Wij hebben contact gehad met de klant en hebben samen de statistieken doorgenomen. Wij hebben nieuwe templates aangeboden en drie maanden extra SEA-budget. Over drie maanden wordt er contact opgenomen met de klant om de resultaten te evalueren. Uiteraard mag de klant eerder contact met ons opnemen als hij vragen of opmerkingen heeft.

Alle klachten die gemeld zijn door nwalterbos