Klacht: Ik voel me belazerd

op 10 augustus 2017 over Seats and Sofas in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een hoekbank besteld bij Seats and Sofas. We moesten op dat moment beslissen anders zou de zo mooie deal aldus de verkoper aan ons neus voorbij gaan. Dus erover nadenken en later terugkomen was volgens hem geen optie. Eenmaal thuis gekomen had ik het gevoel dat er iets niet klopte met de prijs. Dus ben ik bij een andere filiaal dezelfde bank gaan bekijken en ja hoor daar zou ik voor dezelfde bank 400 euro goedkoper uit zijn. Ik vraag me af hoe dit kan. Het is toch dezelfde bedrijf. Ook zag ik dat de leverdtijd van 6 tot 12 weken genoemd door de medewerker op de bon zelfs 25 weken kan worden.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de 400 euro in mindering wordt gebracht op de factuur en dat we de bank binnen de genoemde 6 tot 12 weken netjes geleverd wordt. Ik begrijp dat het bedrijf geld wilt verdienen, maar het bedrijf moet ook begrijpen dat wij ook hard moeten werken voor onze centjes. We willen graag geld geven maar dan moet het wel op een eerlijke manier gebeuren. Dit vind ik geen nette verkooptechnieken en het is ook nergens voor nodig. Andere bedrijven doen het ook prima zonder bedrog. In mijn ogen is dit gewoon diefstal.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Seats and Sofas over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Seats and Sofas in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Seats and Sofas een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Seats and Sofas

Heeft op 10 augustus 2017 om 11:38 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 22 september 2017 om 10:12 geantwoord

Er is helemaal geen oplossing geboden. Er zou gebeld worden naar de andere filiaal en daarna niks meer gehoord. Ik had ook precies dit verwacht. Het zijn gewoon verkooptechnieken om mensen geld afhandig te maken. Ik ben zeer telleurgesteld in Seats and Sofas, ik had gehoopt dat ze hun slechte naam niet zouden waar maken.

Alle klachten die gemeld zijn door RichRich