Klacht: IK KOM en kom niet eruit bij jullie WAROM duurt het drie jaaren al ???

op 02 september 2018 over MOLLIE BV in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Elke maand betaal ik 9,90 en ik moet op nieuw mijn bank gegevens angeven . WAROM ??? Die hebben jullie tog !!!!!! Geen succes met jullie over jaaren ik fait om een kleine Lening en kom noit verder. Zo is jullie gedoe om mensen te helpen ???? 5 jaaren zonder jullie ben ik ok eruit en kostet NIKS. IK ben zo boos over dat so typen , als iemand Probleme heeft kikken jullie deze mens nog dieper in de Probleme ?????

HELP HELP HELP HELP eindelik !!!!!!!!!!!!

Gewenste Oplossing:

Als ik eindelik eruit ben . drie maanden met jullie en ik was zonder in de Bank in min te staan . Dat is niet war .

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MOLLIE BV

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MOLLIE BV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Denise Heijman