Klacht: ik kan Paypal niet bellen. nummer lijkt in gesprek

op 28 mei 2020 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb destijds de verificatie app ingesteld als tweelaags beveiliging. echter is mijn telefoontoestel beschadigd geraakt waardoor ik niet meer in de app kon en dus ook niet meer kan inloggen op mijn account. ik kan namelijk geen verificatiecode meer aanmaken om in te loggen. Er is nergens iets over te vinden op de hulppagina´s en ik kan dus ook geen contact maken met helpdesk om te mailen want daarvoor moet je ook inloggen.

Gewenste Oplossing:

Als ik weer kan inloggen in mijn account.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rubend