Klacht: ik heb verlaging van mijn maandbedrag gevraagd

op 09 oktober 2016 over Primeline in de categorie Leningen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik betaal reeds 11 jaar 480-500 euro per maand voor een lening van rond de 50,000 (dus heb ruim 65.000 hiervoor reeds betaald, na melding krijg ik een rentedaling van 0,6% aangeboden wat mij 1 jaar korting zou geven, maar ik moet nog 12 jaar betalen wil ik van deze lening af zijn, P.L. was niet mogelijk.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik een aanbod voor een te betalen PL zou krijgen en ik kan zien wanneer ik eindelijk van dit wurgkrediet af ben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primeline

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Primeline over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Primeline in behandeling genomen

Bericht van

5 maanden geleden - Beste mevrouw Kroesen-Brugman, Wij hebben kennis genomen van uw melding op klacht.nl. Het is jammer dat u ervoor kiest om uw melding op social media te plaatsen in plaats van ons rechtstreeks te benaderen voor een oplossing. Wij hebben uw melding doorgestuurd naar het team dat u eerder heeft benaderd om samen met u een oplossing te vinden voor de toekomst. Er wordt binnen uiterlijk 2 werkdagen contact met u opgenomen om uw melding met u te bespreken. Met vriendelijke groet, PrimeLine Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door d.kroesenbrugman@upmail.nl