Klacht: Ik heb toch maar een boterham met pindakaas gegeten.

op 15 oktober 2011 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte mevrouw/mijnheer,

Regelmatig koop ik bij Albert Heijn kant en klaar maaltijden. Over het algemeen ben ik daar zeer tevreden over.
Voor vanavond stond er Maleisische runder rendang op het menu. Daar had ik echt trek in.
Helaas moet ik u melden dat deze maaltijd echt niet te eten is. Er zitten welgeteld 5 kleine stukjes vlees in met enorm veel saus, die absoluut geen smaak heeft, en dan de rijst, getver wat een kleffe boel. Zonde van de 4 euro die ik hiervoor heb uitgegeven. De hele maaltijd is in de vuilnisbak beland en ik heb een heerlijke Albert Heijn boterham me Albert Heijn pindakaas met stukjes noot gegeten.

Vriendelijke groet,
Ineke Hulsebosch

Gewenste Oplossing:

Ik wacht voor mezelf niet op een oplossing, maar wil graag dat de proevers van Albert Heijn dit zelf even testen en dan een conclusie kunnen trekken.
t Is zo jammer als mensen teleurgesteld worden.

Succes

Alle klachten die gemeld zijn door cickenien