Klacht: Ik ben het zat

op 12 februari 2018 over Straetus in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een betalingsregeling, maar ik word alsnog wekelijks gebeld en gemaild met elke keer andere bedreigingen terwijl ik gewoon maandelijks mijn schuld bij ze aflos! Vorige week heb ik op de zoveelste bedreiging een mail terug gestuurd met de vraag of ze mij niet meer lastig willen vallen met dreigende telefoontjes en mailtjes. En ja hoor vandaag weer een mooie bedreiging via de mail binnen gekregen dat ik binnen 4 dagen het volledige bedrag moet betalen omdat ik niks van mij laat horen! Terwijl ik paar dagen geleden nog geld heb overgemaakt voor de nieuwe maand! Ik ben er nu helemaal klaar mee.

Gewenste Oplossing:

Als ik niet meer lastig gevallen word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Straetus over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Straetus in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Straetus een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Straetus

Heeft op 05 februari 2018 om 14:19 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Whitneyh