Klacht: Iets besteld maar tot op heden geen levring

op 03 mei 2017 over Used Products in de categorie Winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 20 april jongstleden heb ik een trust smart home ics-2000 besteld in Sint Niklaas in Belgie. Na diverse mailtjes gestuurd te hebben waar ik geen reactie op kreeg heb ik gebeld naar 0032-37782903. Ik kreeg daar een persoon aan de lijn die even zou kijken. Betaling was binnen gekomen en zou verzonden worden. Op maandag nog een mailtje gestuurd naar Annette Schoen – Used Products zij gaf aan dat de bestelling zou zijn verzonden aan mij. Nu is het 3 mei en nog steeds niets ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Leveren of anders 66 euro terug op mijn rekening

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Used Products over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht john2410

1 jaar geleden - Heb vandaag 5-5-2017 de zending ontvangen. Klacht kan gesloten worden.

Alle klachten die gemeld zijn door john2410