Klacht: icasso buro inzake hotel group

op 27 september 2011 over Hotel Group in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hotel group heeft een incasso buro op mijn dak gestuurd omdat ze volgens hun zegge een informatie pakket naar mij hebben toegestuurd. deze heb ik echter nooit ontvangen.
ook zeggen ze dat ik dit telefonisch heb aangevraagd onder de naam smit maar ze hebben mij niet aan de telefoon gehad sterker nog volgens het incasso buro was het een heel ander nummer wat ze hebben gebeld. nu kreeg ik 2 weken geleden een brief dat ik 153 euro moet betalen. gelijk gebeld maar incasso buro zegt dat ik gewoon moet betalen. hotel group heb ik ook gebeld tot 2 keer toe en zou het een en ander uitzoeken en terug bellen. tot op de dag van vandaag niet terug gebeld. maar wel weer een brief van het incasso buro met 50 euro verhoogd! DIT KAN NIET!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil niets met dit soort praktijken te maken hebben dus ben pas tevreden als ze alles intrekken. om te beginnen het incasso buro!

Alle klachten die gemeld zijn door trik55