Klacht: Hondenvoer uit assortiment

op 06 juli 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik koop al ruime tijd hondenbrokken bij de hema. Eindelijk voer waar mijn hond geen last heeft van allergie en veel spugen. Omdat mijn hond niet zo groot is koop ik niet zovaak voer. Maar tot mijn verbazing is het uit het assortiment!! Ik had bij een kleiner filiaal gehoord dat ze daar uit het assortiment zou gaan maar in de grote winkels zou blijven bestaan. Als ik dit geweten had had ik een voorraad in kunnen slaan…. Maar een aantal weken geleden wil ik voer halen en blijkt het niet meer verkrijgbaar te zijn! Hierdoor moest de hond ineens over op ander voer en zit ik weer met een zieke hond thuis! Is dit nergens meet te verkrijgen uit een verdwaalde kar in het magazijn??

Gewenste Oplossing:

Als ik weet waar ik dat zelfde voer kan krijgen of welke leverancier.
Ik ben destijds niet voorniks met Hema voer begonnen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nonam