Klacht: Hondenmand niet ontvangen wel betalen

op 01 juni 2020 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in januari een hondenmand besteld en deze tot op heden niet ontvangen. Nu moet ik toch de factuur betalen omdat het 30 dagen na de leverdatum is. Ik dacht dat door corona de levering langer zou duren.

Nu krijg ik iedere keer een aanmaning van klarna om de factuur te betalen. Wish zegt gewoon dat ik het beter kan betalen anders komen er ook extra kosten bovenop. Bestel nooit weer wat bij wish dat weet ik wel.

Gewenste Oplossing:

Wanneer wish zegt het klopt u heeft niets ontvangen en dan hoeft u natuurlijk ook niet te betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lionned7609