Klacht: hoge rekening niet in termijnen te betalen

op 06 september 2016 over Fa-Med B.V. in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb maanden geleden een consult gehad bij MIS kliniek Amstelveen waar ook foto’s zijn gemaakt van mijn aandoening Hallux Valgus aan mijn voet. De kliniek heeft toenmaals verzekerd dat alle kosten vergoed zouden worden.Nu krijg ik echter maanden later een hele hoge rekening van 418,96 €!!! en de kliniek is failliet dus daar kan ik geen verhaal meer halen en de rekening wordt geïnd door FAMED. De eerste keer telefonisch contact gehad met allerlei mensen, waaronder ook FAMED die zeiden dat ik uitstel kon vragen tot half augustus en dan in termijnen kon betalen. Nu heb ik nogmaals gebeld met FAMED en plotseling kan deze rekening niet meer in termijnen betaald worden! Ik heb om uitstel gevraagd omdat ik nog steeds wacht op een vergoedingsoverzicht van mijn eigen zorgverzekering.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevereden zijn wanneer ik een redelijke uitleg krijg waarom ik achteraf zo'n hoge rekening moet betalen voor een consult van 10 minuten en een paar röntgenfoto's waarvan niemand mij heeft gezegd dat ze zo duur zijn en dat ik ze zelf moest betalen, maar daar heeft FAMED natuurlijk niets mee van doen. De stichting MIS Kliniek Amstelveen( die Niet failliet is) kan hier ook niet mee helpen blijkbaar. En waarom zou ik nu dit hoge bedrag moeten betalen aan een Kliniek die failliet is en mij niet volledig ingelicht heeft? Als er dan uiteindelijk toch besloten wordt dat ik moet betalen, dan wil ik dat in termijnen doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Fa-Med B.V. over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Fa-Med B.V. in behandeling genomen

Bericht van Fa-Med B.V.

1 maand geleden - Hierbij informeren wij u dat uw klacht door ons in behandeling is genomen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Famed

Reactie van de melder van de klacht Versace2016

1 maand geleden - Ik ben zeer snel gebeld door Fa-med en er is tevens een gepaste oplossing aangeboden. Ik ben dus naar tevredenheid geholpen!

Alle klachten die gemeld zijn door Versace2016